Meer resultaten voor handige gratis apps android

handige gratis apps android
De 14 beste apps voor je Android smartphone.
Duidelijke interface, een degelijke website en een hoop handige features zoals herinneringen en notities bij de taak, dit alles maakt deze app tot een enorme hulp voor de drukke mens. Wunderlist is gratis te downloaden. Google Drive apps. Wat ook altijd handig kan zijn, is het openen van Office-bestanden rechtstreeks op je smartphone. Als je dan ook nog eens regelmatig gebruik maakt van Google Drive, dan zijn de bijbehorende Android apps zeker een aanrader.
search optimisation engine
Dit zijn de 50 beste Android-apps van 2017.
In 2017 werden verschillende updates uitgebracht met verschillende verbeteringen. Zo werd begin dit jaar de eigen Android Wear 2.0 app van Telegram uitgebracht. In maart ontdekte DroidApp de belfunctie in Telegram die later ook toegevoegd werd aan de app. Een andere interessante nieuwe feature was het sturen van videoberichten en het werd mogelijk om je locatie realtime te delen. Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC. Deze maand bespraken we de app Hitlist en wat ons betreft hoort deze toepassing zeker in dit overzicht met beste apps van 2017 thuis. Met deze handige app blijf je op de hoogte van interessante deals voor goedkope vliegtickets.
lening
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Hieronder vind je de korte lijst, meer over de beste apps van mei vind je in dit uitgebreidere artikel. Polarsteps Android / iOS De ultieme backpack-app. Inkitt Android / iOS Gratis boeken van onbekende schrijvers. Amazon Chime Android / iOS Communicatie-app voor bedrijven. Auxy Studio iOS Superleuke muziek-app. Mapillary Android / iOS Google Street View, maar dan door gebruikers. A Color Story Android / iOS Handige foto-bewekingsapp.
vochtbestrijding
Negen zeer handige Android-apps TechPulse.
Google brengt Android naar miljoenen voertuigen door samenwerking Renault-Nissan-Mitsubishi. IKEA belooft uitstootvrije leveringen in 5 steden tegen 2020. Google Street View wagens controleren ook luchtkwaliteit. LEES DIT: Kom gratis naar Data Driven Business op 17 oktober. Negen zeer handige Android-apps. De Google Play Store loopt bijna over met apps, waardoor het soms lastig is de bruikbare pareltjes te vinden.
slotenmaker knokke
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Met Fast Finder hoef je alleen maar een gedeelte van een naam in te vullen en je krijgt al zoekresultaten. Zoeken op bestandstype kan ook. Download Fast Finder voor Android. De beste gratis apps voor IOS Android. Er zijn miljoenen gratis apps.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Viral Floating YouTube Popup is een applicatie die de standaard-YouTube-app voor Android kan vervangen. Het is onder andere mogelijk video's' af te spelen en naar andere apps te navigeren, de video blijft dan afspelen bovenop de nieuw geopende app of game. Deze app heeft inmiddels ook Chromecast-support. Lees hier meer over Viral Floating YouTube Popup. De app heeft een redelijk aantal permissies nodig, waarbij telefoonoproepen te maken heeft met het feit om de video te muten/stoppen bij binnenkomende oproepen. Necta Launcher is gericht op kinderen en ouderen en beschikt over een aantal grote knoppen op het homescreen. Maar er zijn ook handige instellingen zoals bijvoorbeeld het volgen van het toestel, zodat je altijd weet op welke locatie een toestel is.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Scroll zeker eens door de interessante recepten om apps en toepassingen met elkaar te verbinden. IFTTT Android, iOS. Pocket: de wandelende bibliotheek. Wie vaak leest op z'n' smartphone moet deze app installeren. Pocket is een handige app die alles bijhoudt zodat teksten ook offline gelezen kunnen worden.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
In de mobiele app vind je vrijwel alle functionaliteit die de desktopwebsite van Facebook.com ook heeft, zodat je altijd onderweg zonder problemen op je smartphone je Facebook-account kunt beheren. Lees alles over Facebook voor Android, met handige tips en trucs. Download Facebook in de App Store gratis.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Berichten of foto's' die je verstuurt via je smartphone komen zonder vertraging ook aan op je tablet, pc of Mac. Hangouts is er als Chrome-extensie of gratis app voor Android, Chrome OS, iOS, Mac OS, Windows en Linux. Lees alles over Hangouts in ons uitgebreide artikel met tips. Download Hangouts in Google Play gratis. MX Player is een enorm uitgebreide videospeler. Zo biedt de app hardware-acceleratie, waarmee video's' efficiënter zowel qua hardware als energie kan worden afgespeeld, en multicore-coding, waarmee meerdere cores worden gebruikt om video's' af te spelen. Een andere handige feature is pinch-to-zoom, waarbij je bij video's' naar eigen wens kunt inzoomen. Ook is er een vergrendeloptie aanwezig voor kinderen. Zo kun je gewelddadige films achter slot en grendel houden, maar ook specifiek instellen dat kinderen enkel een video kunnen bekijken en niet plotseling iemand bellen of andere apps openen. De app speelt vrijwel elk videoformaat, maar ondersteunt ook een reeks aan bestandstypen voor ondertitels.

Contacteer ons