Meer resultaten voor handige apps voor android

handige apps voor android
Negen zeer handige Android-apps TechPulse.
Negen zeer handige Android-apps. De Google Play Store loopt bijna over met apps, waardoor het soms lastig is de bruikbare pareltjes te vinden. Wij zetten er negen voor je op een rij. Januari 30, 2014 1147.: Een van de beste dingen aan Android is de grote hoeveelheid beschikbare apps.
optimization
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Photoscan Android / iOS Google-app voor het inscannen van analoge foto's.' Photoshop Sketch Android / iOS Schetsen op de officiële Photoshop-manier. Ivy Android Mooie launcher-app met handige zijbalk. PowerLine Android Extra informatie over je batterij, processor en meer. De beste apps van 2017: april.
lening
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Met Fast Finder hoef je alleen maar een gedeelte van een naam in te vullen en je krijgt al zoekresultaten. Zoeken op bestandstype kan ook. Download Fast Finder voor Android. De beste gratis apps voor IOS Android. Er zijn miljoenen gratis apps.
trouwringen
Gratis Android Apps Top 20.
Clean Master is een gratis Android app die uw smartphone grondig schoonmaakt. Door resten overbodige data van apps, cache en ongebruikte RAM op te ruimen krijgt u meer opslagruimte en een sneller functionerende Android smartphone. Clean Master voor Android download.
slotenmaker knokke
Tools voor Android.
Widgets en Personalisatie. Zoeken op DroidApp.nl. Nieuwsartikelen en reviews over tool apps voor Android. Apps, Nieuws, Tools. Ava Lockscreen: handige vergrendelscherm vervanger met widgets en quick reply. Ava Lockscreen is een app waarmee je het vergrendelscherm van je smartphone kunt vervangen en uitbreiden.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Viral Floating YouTube Popup is een applicatie die de standaard-YouTube-app voor Android kan vervangen. Het is onder andere mogelijk video's' af te spelen en naar andere apps te navigeren, de video blijft dan afspelen bovenop de nieuw geopende app of game. Deze app heeft inmiddels ook Chromecast-support. Lees hier meer over Viral Floating YouTube Popup. De app heeft een redelijk aantal permissies nodig, waarbij telefoonoproepen te maken heeft met het feit om de video te muten/stoppen bij binnenkomende oproepen. Necta Launcher is gericht op kinderen en ouderen en beschikt over een aantal grote knoppen op het homescreen. Maar er zijn ook handige instellingen zoals bijvoorbeeld het volgen van het toestel, zodat je altijd weet op welke locatie een toestel is.
De 14 beste apps voor je Android smartphone.
Duidelijke interface, een degelijke website en een hoop handige features zoals herinneringen en notities bij de taak, dit alles maakt deze app tot een enorme hulp voor de drukke mens. Wunderlist is gratis te downloaden. Google Drive apps. Wat ook altijd handig kan zijn, is het openen van Office-bestanden rechtstreeks op je smartphone. Als je dan ook nog eens regelmatig gebruik maakt van Google Drive, dan zijn de bijbehorende Android apps zeker een aanrader.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Berichten of foto's' die je verstuurt via je smartphone komen zonder vertraging ook aan op je tablet, pc of Mac. Hangouts is er als Chrome-extensie of gratis app voor Android, Chrome OS, iOS, Mac OS, Windows en Linux. Lees alles over Hangouts in ons uitgebreide artikel met tips. Download Hangouts in Google Play gratis. MX Player is een enorm uitgebreide videospeler. Zo biedt de app hardware-acceleratie, waarmee video's' efficiënter zowel qua hardware als energie kan worden afgespeeld, en multicore-coding, waarmee meerdere cores worden gebruikt om video's' af te spelen. Een andere handige feature is pinch-to-zoom, waarbij je bij video's' naar eigen wens kunt inzoomen. Ook is er een vergrendeloptie aanwezig voor kinderen. Zo kun je gewelddadige films achter slot en grendel houden, maar ook specifiek instellen dat kinderen enkel een video kunnen bekijken en niet plotseling iemand bellen of andere apps openen. De app speelt vrijwel elk videoformaat, maar ondersteunt ook een reeks aan bestandstypen voor ondertitels.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Scroll zeker eens door de interessante recepten om apps en toepassingen met elkaar te verbinden. IFTTT Android, iOS. Pocket: de wandelende bibliotheek. Wie vaak leest op z'n' smartphone moet deze app installeren. Pocket is een handige app die alles bijhoudt zodat teksten ook offline gelezen kunnen worden. In combinatie met een browserextensie is dit ongeloofelijk gemakkelijk om een soort playlist van teksten samen te stellen voor op de trein of in het vliegtuig.

Contacteer ons