Resultaten voor offline films kijken ipad

offline films kijken ipad
Films huren in de iTunes Store Apple Support.
Druk op Speel af om de film te kijken. De 48-uurs timer start ook als u offline bent. Het kan handig zijn gehuurde films een dag voor uw reis te downloaden om te zorgen dat u voldoende tijd hebt om alle materiaal te downloaden.
offline website bouwen
Eigen filmcollectie bekijken op iPhone en iPad: dit zijn de beste apps.
Hieronder bespreken we allerlei apps om je eigen filmcollectie of filmbibliotheek te bekijken op je iPhone, iPad en soms ook op de Apple TV. Sommige apps vereisen een internetverbinding of lokale netwerkverbinding, terwijl andere bij uitstek geschikt zijn om offline te gebruiken. Er is zoveel keuze dat er altijd wel een filmapp is die bij jou past. Er zijn nog meer manieren om films op je iPhone of iPad te kijken.
offline website maken
Handleiding: YouTube-videos opslaan en offline bekijken op je iPad Apple ComputerTotaal.
Feature Friday Top 5 gadgets van het Mobile World Congress. Feature Friday: Aapjes kijken met de Seagate Wireless. Win een wifi kit van devolo. Online security Altijd veilig op internet. Spotify vs de rest: Tips voor de beste streamingdienst. WhatsApp Tips, trucs handige weetjes. Gaming-pc kopen waar moet je op letten? Vergelijk op Kieskeurig. Handleiding: YouTube-videos opslaan en offline bekijken op je iPad. Handleiding: YouTube-videos opslaan en offline bekijken op je iPad.
makelaar gouda
Films en series downloaden en offline kijken Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Videos zijn te downloaden en offline te bekijken. In de app voor je iPhone of iPad wordt de film opgeslagen onder het kopje Downloads. Films zijn te huur in verschillende kwaliteiten. Bij de titel staat aangegeven hoeveel ruimte de video in beslag neemt. Neem bijvoorbeeld de film Doctor Strange: die duurt 155: minuten en neemt in de beste kwaliteit van 1080p, 437GB, in beslag. In lagere sd-kwaliteit kost het je 173GB. Ruimte vrijmaken op je smartphone. Nederlandse live-tv kijken in het buitenland.
offline website maken
Met deze tips is je tablet klaar voor je vakantie Tablets Magazine.
Google Play Movies is een app net zoals Google Play Books, maar dan voor films. Het is mogelijk om met deze app films te kopen via de Play Store, maar het is ook mogelijk om via de site films te uploaden en terug te kijken via je laptop of je tablet. Ook kun je wanneer er films op je tablet staan deze bekijken via de Google Play Movies app. Deze herkent de films die er op staan, en zal ze automatisch invoegen in de app zelf. Hierdoor zul je ze niet hoeven toe te voegen, maar herkent de app ze zelf. Netflix is natuurlijk één van de meest populaire streamingdiensten voor films en series en mag dan ook eigenlijk niet op je iPad of Android tablet ontbreken. Maar, het is niet mogelijk om series en films offline op te slaan dus je bent verplicht verbinding te maken met het internet.
offline website maken
Bobbies Bioscoop in de App Store.
Biedt inapp aankopen. Bobbies Bioscoop is de app voor iPhone en iPad waar kinderen van 1 tot 5 jaar veilig ONLINE en OFFLINE filmpjes kunnen kijken origineel beeldmateriaal. Er is keuze uit meer dan 650 kinderfilmpjes! In de laatste versie zie je OOK ZONDER ABONNEMENT welke filmpjes we aanbieden.
Bewaar video's' om offline via YouTube-app te bekijken.
Zo typ je een apenstaartje Zo typ je een apenstaartje. Video's' van Facebook downloaden Video's' van Facebook downloaden. Gratis voetbal kijken Gratis voetbal kijken. Offline gaan in Messenger Offline gaan in Messenger. Zo sla je een webpagina als PDF op met iPhone.
Netflix offline kijken: zo werkt het downloaden van films en series.
Netflix offline kijken: zo werkt het downloaden van films en series. Je kunt Netflix offline kijken op je iPhone en iPad. Deze tip legt uit hoe het werkt, hoe je series offline opslaat en Netflix downloads verwijdert. Netflix offline kijken.
YouTube-video's' offline opslaan en bekijken op iPhone en iPad.
YouTube-videos offline op je iPhone en iPad bekijken. Wil je een YouTube-filmpje offline bewaren en meenemen op je iPhone of iPad? Dat kan op verschillende manieren: door abonnee te worden van YouTube Premium of door slim gebruik te maken van websites of apps. YouTube-videos offline bewaren. Sinds augustus 2018 is YouTube Premium voorheen YouTube Red officieel in Nederland en België beschikbaar. Dit geeft je de mogelijkheid om offline naar YouTube-videos te kijken zonder reclame.

Contacteer ons