Op zoek naar handige Android?

handige Android
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Flyne is gloednieuw, maar wat mij betreft één van de mooiste nieuwslezers die bestaat voor Android. Met Flyne kun je nieuws lezen geselecteerd door de makers, maar ook Feedly en Twitter importeren. Voor dit laatste is wel de betaalde versie nodig. Neemt weg, Flyne mag zeker niet ontbreken op je toestel. Google Keep is misschien wel een ondergeschoven kindje van Google, maar daardoor niet minder goed. Deze notitie-applicatie heeft een aantal handige functies, zoals bijvoorbeeld meldingen van to-do's' op een vooraf opgegeven locatie.
seo
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Scroll zeker eens door de interessante recepten om apps en toepassingen met elkaar te verbinden. IFTTT Android, iOS. Pocket: de wandelende bibliotheek. Wie vaak leest op z'n' smartphone moet deze app installeren. Pocket is een handige app die alles bijhoudt zodat teksten ook offline gelezen kunnen worden.
SEO
5 handige Android functies die je waarschijnlijk niet kent WANT.
Deze hoort misschien niet helemaal thuis tussen de handige Android functies, maar is stiekem wel leuk om te vinden. Vanaf Android 2.3 Gingerbread zijn Android toestellen voorzien van een easteregg in de vorm van een verborgen spel. Hiervoor moet in de settings de optie About phone of About tablet worden gekozen.
Deze 7 fijne functies van je Android telefoon kende jij waarschijnlijk nog niet.
Home Fijn: deze 7 handige functies van Android ken je nog niet. Fijn: deze 7 handige functies van Android ken je nog niet. Lizette van Loenen 20 apr 2017 Lifestyle. We denken onze telefoon door en door te kennen, maar vaak weet je de krochten van het apparaat niet zo een, twee, drie te vinden.
6 handige Android hacks waarvoor je niet hoeft te rooten.
6 handige Android hacks waarvoor je niet hoeft te rooten. Home Tips Android. Android gebruikers opgelet: in dit artikel laten wij 6 Android hacks zien die je kan toepassen zonder je telefoon te rooten. Waarom je smartphone hacken als dit niet nodig is?
Handige Android functies die jouw telefoon-leven nog gemakkelijker maken WANT.
Waar zoek je naar? Handige Android functies die jouw telefoon-leven nog gemakkelijker maken. Ook al gaan wij er vanuit dat jij veel uit je Android toestel haalt, er zijn altijd nieuwe functies te vinden die jouw telefoon-leven nog gemakkelijker maakt.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Squid Android / iOS Squid is een nieuws-app, waarmee je een gepersonaliseerde nieuwsfeed maakt. Journi Android / iOS Hou een vakantiedagboek bij met Journi. Pickle Android Pickle is een handige notitie-app, vooral door het zoeken op basis van hashtags. Meteor Android Test je internetsnelheid met Meteor.
Gratis Android Apps Top 20.
Clean Master is een gratis Android app die uw smartphone grondig schoonmaakt. Door resten overbodige data van apps, cache en ongebruikte RAM op te ruimen krijgt u meer opslagruimte en een sneller functionerende Android smartphone. Clean Master voor Android download.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Pocket Casts, dat voor zowel Android-smartphones als tablets is geoptimaliseerd, werkt via rss-feeds, synchroniseert over al je mobiele toestellen, houdt automatisch smart playlists bij met hetgeen dat jij nog moet luisteren en laat je snel wisselen tussen video voor wifi en enkel audio voor onderweg. Daarnaast biedt de app tevens een handige controlebalk in het notificatiegedeelte van Android waardoor je snel de app kunt bedienen.

Contacteer ons