Op zoek naar tekst schrijven op bestaand liedje?

tekst schrijven op bestaand liedje
dichtvorm SPOOK" SONG" een songtekst op bestaande muziek.
Een gedicht staat op zichzelf. Als je een songtekst wilt schrijven om een lied te zingen, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of feestje, dan neem je een bestaande melodie en schrijf je jouw eigen tekst erbij. Een melodie die vaak wordt gebruikt is bijvoorbeeld.
teksten laten schrijven
Gezocht: Bestaand liedje om een liedje op te schrijven Bokt.nl.
Op een bestaand liedje schreef hij dan een tekst over de persoon in kwestie. Nou heb ik deze gave van hem geërfd en heb ik al heel wat liedjes geschreven o.a. op: Het bananenlied, Het kleine café aan de haven, Mooi man, Het is een nacht enz. Nou heb ik dus een zooi leuke anekdotes verzameld samen met een collega van m'n' vader en wil ik dus een liedje schrijven.
cursus schrijven
Een greep uit het omvangrijke liedtekstenassortiment De Liedjesmakerij.
Een glimlach op t gezicht van oor tot oor. Daar zingen wij hier graag een liedje voor. Voor neef en nu ook aangetrouwde nicht. Zingt het hele bruiloftskoor. en zijn officieel. Saamgevoegd tot een geheel. Het begon met een lang telefoongesprek. Drie dagen essemmessen werd een boek. en da's' te gek! Eigen tekst op: Carly_Simon_You_re_So_Vain mp3.
jobs
Help! We moeten een stukje maken! Pagina 2 RefoWeb.nl.
Nee Die is ten eerste niet van Finkers maar van van t Hek, en ten tweede is die wel erg moeilijk om een tekst op te schrijven. Google maar eens op Finkers Kerstmis! Berichten: 3235 Lid geworden op: 17 aug 2006 1243.: Bericht door Liarose 21 aug 2006 1257.: Hihi weet ik veel.; Ik zal googlen! Nog meer ideeen? Berichten: 682 Lid geworden op: 17 sep 2002 1529.: Bericht door tweetietwee 21 aug 2006 1310.: het gaafste bruiloftliedje was bij ons op de wijs van The Lion Sleeps Tonight Helmut Lotti uit the Lion King. wordt weer heel blij als ze dat liedje hoort.:
Melodie om zelf tekst op te maken / melodietje eigen lied / liedje schrijven voor bruilof of feestje / muziek liedje schrijven.
huwelijkslied huwelijksliedje op bestaande melodie zelf liedje schrijven eigen liedjes maken tekst voorbeeldtekst melodie muziek zelf voorbeeld tekst schrijven op muziek tekstje schrijven liedje maken op makkelijk melodietje lied voor feest muziek schrijf zelf een tekstje op een bestaande melodie leuke muziek goede melodie voor eigen liedje schrijven melodie voor eigen tekst voorbeeld liedje dat makkelijk is mee te zingen meezinger melodie die iedereen makkelijk meezingen kan feestlied feestliedje zelfgeschreven liedje voor feestje liedtekst trouwen trouwerij afscheid jubileum.
TEKSTEN letsmakeyoursong.nl.
Op een bestaand lied. Voor jouw eigen lied. Voor een huwelijksaanzoek. Wij doen het voor je. wij maken je tekst. Je wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Of je wilt een heel nieuwe tekst/lied laten schrijven?
Liedje verbouwen.
Wat een talent om in zon korte tijd een mooi toepasselijk liedje te schrijven voor, voor u onbekende, mensen. Heel veel dank! Danielle de Wit 8 mei 2013 at 1055.: Dankzij de snelle reactie en het creatief brein van jou hebben wij een geweldig lied kunnen zingen op het 40 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Ik kan het iedereen aanraden! Paul de Waart 7 mei 2013 at 0129.: Beste Els van liedjesverbouwen.nl., Ik ben je absoluut dankbaar voor wat je hebt gepresteerd, in een kort tijdbestek een tekst te maken op de melodie daar bij de waterkant.

Contacteer ons