Meer resultaten voor tekst maken op bestaand liedje

tekst maken op bestaand liedje
dichtvorm SPOOK" SONG" een songtekst op bestaande muziek.
Een gedicht staat op zichzelf. Als je een songtekst wilt schrijven om een lied te zingen, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of feestje, dan neem je een bestaande melodie en schrijf je jouw eigen tekst erbij. Een melodie die vaak wordt gebruikt is bijvoorbeeld.
kerntrekbeveiliging
Een greep uit het omvangrijke liedtekstenassortiment De Liedjesmakerij.
Een glimlach op t gezicht van oor tot oor. Daar zingen wij hier graag een liedje voor. Voor neef en nu ook aangetrouwde nicht. Zingt het hele bruiloftskoor. en zijn officieel. Saamgevoegd tot een geheel. Het begon met een lang telefoongesprek. Drie dagen essemmessen werd een boek. en da's' te gek! Eigen tekst op: Carly_Simon_You_re_So_Vain mp3.
tattoo
Liedjes met persoonlijke tekst voor het huwelijk, geboorte, de liefde, verjaardag en afscheid MUZIEK FABRIEK ONLINE.
Deze liedjes zijn beschikbaar om een persoonlijke tekst voor te laten maken.: Huwelijkslied twee opties. Liefdeslied twee opties. Vooraf aan het maken van elk lied stel ik een aantal vragen per email. Op basis van de antwoorden en / of ander aangeleverde tekst schrijf ik een persoonlijke songtekst. De wordt ingezongen op een bestaand muziekstuk die ik speciaal voor die gelegenheid heb gecomponeerd. Kies hieronder het liedje uit waar je meer over wilt weten.:
gas op glas
Gezocht: Bestaand liedje om een liedje op te schrijven Bokt.nl.
Op een bestaand liedje schreef hij dan een tekst over de persoon in kwestie. Nou heb ik deze gave van hem geërfd en heb ik al heel wat liedjes geschreven o.a. op: Het bananenlied, Het kleine café aan de haven, Mooi man, Het is een nacht enz.
Maak je eigen liedje Doewap.
De lijst kan dienen als een melodiedatabase, dieje kunt raadplegen voor je begint. Als je een melodie gebruikt die iedereen kent, hoef je je daar al niet meer druk om te maken! Maak vervolgens een tekstdatabase met zinnen en woorden die horen bij het thema waarover je een liedje wil schrijven. Tel de lettergrepen. Als je een liedje in je hoofd hebt, kan het helpen om de tekst in lettergrepen te verdelen, zodat je weet welke woorden je moet opvullen. Wees niet bang om het liedje aan te passen indien nodig! Op een gro-te pad-den-stoel.
TEKSTEN letsmakeyoursong.nl.
wij maken je tekst. Je wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Of je wilt een heel nieuwe tekst/lied laten schrijven? Laat onze tekstschrijvers dat voor je doen! Geef ons door waarover het gaat en de inhoudelijke informatie en zij maken er een pakkende tekst van.
Liedje verbouwen.
Ik beveel het iedereen aan mocht je er niet uitkomen met het maken van een liedje op een bestaande tekst. Heel erg bedankt Els van liedjesmaker, het feest wordt vast een groot succes met dit nummer! admin 27 april 2013 at 1736.:

Contacteer ons