Resultaten voor eigen tekst maken op bestaand liedje

eigen tekst maken op bestaand liedje
Liedjes met persoonlijke tekst voor het huwelijk, geboorte, de liefde, verjaardag en afscheid MUZIEK FABRIEK ONLINE.
Deze liedjes zijn beschikbaar om een persoonlijke tekst voor te laten maken.: Huwelijkslied twee opties. Liefdeslied twee opties. Vooraf aan het maken van elk lied stel ik een aantal vragen per email. Op basis van de antwoorden en / of ander aangeleverde tekst schrijf ik een persoonlijke songtekst. De wordt ingezongen op een bestaand muziekstuk die ik speciaal voor die gelegenheid heb gecomponeerd. Kies hieronder het liedje uit waar je meer over wilt weten.:
noppenfolie
Een greep uit het omvangrijke liedtekstenassortiment De Liedjesmakerij.
Een glimlach op t gezicht van oor tot oor. Daar zingen wij hier graag een liedje voor. Voor neef en nu ook aangetrouwde nicht. Zingt het hele bruiloftskoor. en zijn officieel. Saamgevoegd tot een geheel. Het begon met een lang telefoongesprek. Drie dagen essemmessen werd een boek. en da's' te gek! Eigen tekst op: Carly_Simon_You_re_So_Vain mp3.
klantenkaart
dichtvorm SPOOK" SONG" een songtekst op bestaande muziek.
Een gedicht staat op zichzelf. Als je een songtekst wilt schrijven om een lied te zingen, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of feestje, dan neem je een bestaande melodie en schrijf je jouw eigen tekst erbij. Een melodie die vaak wordt gebruikt is bijvoorbeeld.
schrijven
Maak je eigen liedje Doewap.
Eerst leerden we een aantal technieken die ons hielpen een tekst te schrijven op een bestaande melodie. We werkten in kleine groepjes en schreven allemaal onze eigen versie van het liedje. In dit geval: de wielen van de bus. Daarna werkten we als groep en combineerden al onze ideeën in een uiteindelijke versie. Het was een heel leuke taak. Bron: Sing Up. Sint-Maria uit Borgerhout experimenteert regelmatig met het maken van nieuwe teksten op bestaande melodieën.
Melodie om zelf tekst op te maken / melodietje eigen lied / liedje schrijven voor bruilof of feestje / muziek liedje schrijven.
huwelijkslied huwelijksliedje op bestaande melodie zelf liedje schrijven eigen liedjes maken tekst voorbeeldtekst melodie muziek zelf voorbeeld tekst schrijven op muziek tekstje schrijven liedje maken op makkelijk melodietje lied voor feest muziek schrijf zelf een tekstje op een bestaande melodie leuke muziek goede melodie voor eigen liedje schrijven melodie voor eigen tekst voorbeeld liedje dat makkelijk is mee te zingen meezinger melodie die iedereen makkelijk meezingen kan feestlied feestliedje zelfgeschreven liedje voor feestje liedtekst trouwen trouwerij afscheid jubileum.
TEKSTEN letsmakeyoursong.nl.
Op een bestaand lied. Voor jouw eigen lied. Voor een huwelijksaanzoek. Wij doen het voor je. wij maken je tekst. Je wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Of je wilt een heel nieuwe tekst/lied laten schrijven?
Liedje verbouwen.
Marja 6 januari 2015 at 0902.: 21 december was het dan zover.we hebben Oma toegezongen op de melodie van een eigen huis. De voorpret was leuk, input voor de tekst en het oefenen waren al hilarisch maar de klapper was toch wel de uitvoering! We hebben er allemaal van genoten. liedjesarchitect 7 december 2014 at 1022.: Heerlijk om een reactie als deze te lezen! Ingrid van Bakel 5 december 2014 at 1541.: Beste liedjesschrijver, afgelopen zaterdag hebben wij genoten van het verbouwde liedje van Frans Bauer, Heb je even voor mij het toegezongen paar vond het zo leuk dat ze het een 2e keer op hun feestje wilde horen.

Contacteer ons