Meer resultaten voor programmeren app

programmeren app
Cursus C / C Sharp Programmeren SpiralTrain.
Advanced JavaScript Programmeren. Dynamic HTML with Dojo Toolkit. AngularJS 2 Development. C en C. Advanced C Programmeren. Advanced C Programmeren. C 11 Overview. Objective C Programmeren. Advanced PHP Programmeren. PHP Programmer Certification. PHP Zend Framework Programmeren. Laravel Framework Programmeren. Symfony Framework Programmeren.
programmeren
programmeren
programmeren
Het verborgen feit achter succesvol een app programmeren: TimesUpp.
Bij een app programmeren of laten programmeren komt meer kijken dan je denkt. Het verhaal achter de app TimesUpp laat zien hoe ze met een aantal uitdagingen zijn omgegaan. Hoe gaat een app programmeren in de praktijk in zijn werking?
VPN
Elektor.
google advertentie
Leren programmeren via apps.
Codea is een makkelijk te gebruiken code-editor om te leren programmeren. App om lineair mee te kunnen programmeren. Techbasic is een app waarmee je kunt programmeren en datacollecties kunt weergeven met mooie grafieken. Je moet wel op de hoogte zijn van de BASIC-programmeertaal.
utp of ftp kabel
Iedereen kan programmeren Apple NL.
Leren programmeren was nog nooit zo leuk. In de geïntegreerde Learn to Code-lessen leer je hoe je met echte programmeercode puzzels oplost en figuurtjes bestuurt met een simpel tikje. Als je zover bent dat je je eigen app wilt bouwen, kun je in het boek Intro to App Development with Swift alles lezen over hoe je dat moet doen.
Grasshopper is een programmeer-app voor beginners.
Grasshopper is een nieuwe app van Google waarmee je kunt leren programmeren, gewoon op je smartphone. Je leert in deze app op een leuke manier programmeren met JavaScript. We hebben al vaker geschreven over de afdeling Area 120 binnen Google.
Cursus: iPhone apps programmeren met Swift Springest.
Leer programmeren met Swift in deze Nederlandstalige online training. Wil jij je eigen app leren maken? Dan is dit de training die je zoekt. In duidelijke en heldere taal legt trainer Jasper uit hoe je stap voor stap te werk gaat.
Leren programmeren voor kinderen en volwassenen Webwijzer.
Er wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige programmeertaal die buiten Minecraft niet wordt gebruikt maar heel geschikt is om te beginnen met programmeren. Om ComputerCraft te gebruiken is het nodig om Minecraft Forge te installeren. Platform: Windows PC met Minecraft en Forge. In deze iPad app leert een kind spelenderwijs programmeren, door blokjes met commando's' achter elkaar te zetten.
HAN start met Apple-cursussen App Development with Swift HAN.nl.
De HAN gaat vanaf mei 2018 genteresseerden intensief begeleiden bij het leren maken van een app voor in de Appstore. De begeleiding door Apple Certified Trainers van de HAN is een samenwerking met Apple. Een IT-achtergrond of kennis van programmeren is niet nodig.
Kleuters digitaal! Programmeren, maar hoe dan? Kleuters digitaal!
Coji werkt samen met een app voor op de iPad of tablet. Het programmeren bij Coji werkt met emooticons. Op deze manier wordt programmeren tastbaar voor jonge kinderen. Programmeren met Lego. Lego kun je ook heel goed gebruiken om mee te programmeren!

Contacteer ons